Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 300 g de petits pois frais, les cosses seulement
- 600 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1330.2 kJ / 318.2 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Karbonhidrat
- 7.5 g
- Yağ
- 31.2 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de cresson à l'ail
1sa
Soupe de blette
35 dk
Velouté de fanes de radis, magret et riz soufflé
50 dk
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40min
Compote de rhubarbe
1sa 5 dk
Céleri rémoulade
10p
Pesto aux fanes de carotte
10p
Purée de topinambour au chocolat blanc
40min
Mousseline de céleri-rave
45 λεπτ.
Purée de céleri
25 dk
Velouté de fanes de radis, quenelle au chèvre frais
40min
Velouté de topinambour
45 λεπτ.