![Terrine de foies de volaille au porto Terrine de foies de volaille au porto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F179C6C1-9343-474A-B2DF-57643C0086C0/Derivates/aee2e99d-e2ca-4f51-9c68-833fb7431ee5.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g d'échalotes, pelées et coupées en quatre
- 20 g d'huile de tournesol
- 300 g de foies de volaille, nettoyés et coupés en morceaux
- 50 g de vin blanc sec
- 50 g de porto rouge
- du sel
- du poivre moulu
- 2 œufs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de beurre, pour la terrine
- 6 tranches de pain de campagne
- 2 c. à soupe de crème de vinaigre balsamique maison (voir "Conseil(s)")
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 848 kJ / 203 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24 Std.
Rillettes de porc et de canard
7h
Terrine de lapin aux herbes
24 Std.
Terrine de campagne
25 Std. 15 Min
Rillettes de porc tradition
12 Std.
Pâté de campagne
48 godz.
Mousse de foie de volaille au porto
72 godz.
Pâté de lapin
2h 35 min.
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20 min
Terrine de poulet aux pistaches
1hod. 15min
Délice de foies au riesling
2h 50min
Sauce gribiche
15 Min