Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g d'échalotes, pelées et coupées en quatre
- 20 g d'huile de tournesol
- 300 g de foies de volaille, nettoyés et coupés en morceaux
- 50 g de vin blanc sec
- 50 g de porto rouge
- du sel
- du poivre moulu
- 2 œufs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de beurre, pour la terrine
- 6 tranches de pain de campagne
- 2 c. à soupe de crème de vinaigre balsamique maison (voir "Conseil(s)")
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 848 kJ / 203 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Terrine bressane
24 Std.
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Pâté de campagne
48h
Terrine de poulet aux pistaches
1 Std. 15 Min
Terrine de campagne
4h 30min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7h 30 min
Terrine aux restes de viande
13ωρ. 15 λεπτ.
Terrine de campagne
25 godz. 15 min
Sauce gribiche
15 min
Foie gras de canard
72 Std.