Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Les financiers
- 85 g de beurre (75 g coupés en dés et 10 g pour les moules)
- 40 g d'amandes en poudre
- 25 g de farine
- 80 g de blancs d'œufs (2 à 3 blancs env.)
- 60 g de sucre en poudre
Les sabayons
- 110 g de sucre en poudre
- 60 g de vin blanc
- 20 g de liqueur d'amande, type amaretto
- 6 jaunes d'œufs
- 10 feuilles de menthe fraîche, ciselées
- 400 g de fraises, coupées en deux
- 250 g de framboises
- 125 g de groseilles rouges
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1692 kJ / 405 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sabayon classique
15 Min
Gratin au sabayon et aux fruits rouges
15 Min
Minitartes fines nectarine-pistache
1h 25min
Magrets de canard, sauce aux myrtilles
1 godz. 10 min
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2h 35min
Sabayon aux raisins
15 Min
Asperges sauce mousseline
1h
Crème brûlée au champagne
2h 25min
Sabayon sucré
30 min
Sabayon de fruits exotiques
30 min
Sabayon gratiné aux clémentines
25 min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15 Std.