Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de vin rouge (beaujolais par ex.)
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de miel
- 2 bâtons de cannelle (approx. 5 g)
- 3 clous de girofle
- 800 g de poires bien mûres, épluchées, coupées en quartiers et épépinées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 3.7 g
Alternatif tarifler
Soupe de poire au vin rouge
20 min
Poires au vin rouge
5h
Pêche pochée au thym
3h 20min
Rillettes de lapin
12h
Poires aux fruits rouges et à la violette
1h 25min
Terrine de campagne
4h 30 min
Rhubarbe en sabayon anisé, fraises au sucre
30min
Chutney de figues
4h
Terrine de lapin aux fruits secs et pistaches
6h 30min
Soupe fraise-rhubarbe et verveine
1h 30min
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35 Min
Sauce gribiche
15min