
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-Vide Beef
- 2 flank steaks (approx. 14 oz ea.)
- 1 oz fresh ginger in slices (½ in.)
- 3 garlic cloves
- 1 ½ oz soy sauce, dark
- 2 oz soy sauce, light
- 1 oz toasted sesame oil
- 1 tbsp oyster sauce
- 2 tsp brown sugar
- 2 - 3 pinches ground cloves (isteğe bağlı)
- 2 star anise
- water to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
veya 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - cold water to fill bowl, to cool
Stir-Fried Vegetables
- 2 oz water plus 1½ tbsp extra to mix with corn starch
- 2 tbsp rice wine (see Tip)
- 2 tbsp rice vinegar
- 1 tbsp corn starch
- 3 tbsp oil divided
- 4 oz yellow onions cut into wedges
- 5 ½ oz tomatoes cored, cut into 8 wedges
- 5 ½ oz mixed bell peppers, red and yellow cut into strips
- 1 spring onion in slices (approx. ½ in.) to garnish
- sesame seeds to garnish
- cooked rice to serve (see Tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 582.5 kcal / 2437.2 kJ
- Protein
- 46.5 g
- Yağ
- 36.3 g
- Karbonhidrat
- 14.5 g
- Lif
- 2.8 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Sodyum
- 1237.8 mg