Cihazlar ve Aksesuarlar
Crispy Roast Pork Belly
Hazırlık 10 dk
Toplam 4sa 25 dk
8 portions
Malzemeler
-
pork belly, with skin (13 cm x 15 cm), skin pierced with a sharp knife1200 g
-
salt3 tbsp
-
sugar1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tbsp
-
five-spice powder1 tsp
-
water1000 g
-
white vinegar1 tbsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
2627 mg
Protein
2 g
Kalori
566 kJ /
135 kcal
Yağ
13 g
Lif
0 g
Doymuş Yağ
4.8 g
Karbonhidrat
1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Let's Celebrate Chinese New Year
12 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Taiwanese three cup chicken
20 dk
Sweet and sour pork ribs
40 dk
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1sa 50 dk
Mock Fin Soup
35 dk
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 dk
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3sa 40 dk
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1sa 15 dk
Green Chillies With Pork Belly
25 dk
Sweet and sour pork ribs
40 dk
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 dk
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 dk
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45 dk