Cihazlar ve Aksesuarlar
Crispy Roast Pork Belly
Hazırlık 10 dk
Toplam 4sa 25 dk
8 portions
Malzemeler
-
pork belly, with skin (13 cm x 15 cm), skin pierced with a sharp knife1200 g
-
salt3 tbsp
-
sugar1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tbsp
-
five-spice powder1 tsp
-
water1000 g
-
white vinegar1 tbsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
2627 mg
Protein
2 g
Kalori
566 kJ /
135 kcal
Yağ
13 g
Lif
0 g
Doymuş Yağ
4.8 g
Karbonhidrat
1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Let's Celebrate Chinese New Year
12 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 dk
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1sa 5 dk
Mala Bakkwa
4sa 35 dk
Pork Belly Cabbage Rice
45 dk
Soy Sauce Chicken
45 dk
Hong Kong Style Roasted Pork Belly
9sa 15 dk
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 dk
Braised pork belly
55 dk
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 dk
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 dk
Sweet and sour pork ribs
40 dk
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1sa 50 dk