Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1200 g pork belly, with skin (13 cm x 15 cm), skin pierced with a sharp knife
- 3 tbsp salt
- 1 tsp sugar
- 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 tsp five-spice powder
- 1000 g water
- 1 tbsp white vinegar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 566 kJ / 135 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 4.8 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 2627 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Sweet and sour pork ribs
40min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3h 40min
Pineapple Pork Ribs
1 Std. 10 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 Std. 5 Min
Hong Kong Style Roasted Pork Belly
9ωρ. 15 λεπτ.
Braised pork belly
55 Min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min