Béarnaise sauce

Béarnaise sauce

4.1 24 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 15 dk
4 portions

Malzemeler

  • shallots cut in halves
    50 g
  • fresh tarragon leaves only
    1 sprig
  • dry white wine
    50 g
  • white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)
    1 tbsp
  • butter, unsalted cut in pieces
    200 g
  • egg yolks
    4
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 pinch

Besin Değeri şuna göre 4 portions

Kalori 1833 kcal / 7666 kJ
Protein 15 g
Yağ 192 g
Karbonhidrat 2 g
Lif 0.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...