Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 yumurta
- 250 g sürülebilir taze peynir
- 15 g karnıyarık otu tohumu tozu (psyllium husk)
- 30 g ay çekirdeği içi
- 15 g keten tohumu
- 50 g çiğ badem
- 30 g Hindistan cevizi unu
- 1 tk glutensiz kabartma tozu
- 1 tk tuz
- 50 g karışık çekirdek, ekmeğin üzeri için
- 20 g haşhaş tohumu, ekmeğin üzeri için (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 1414.3 kJ / 336.7 kcal
- Protein
- 13.3 g
- Karbonhidrat
- 4.4 g
- Yağ
- 29.1 g
- Doymuş Yağ
- 11.4 g
- Lif
- 7.3 g
- Sodyum
- 606.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bademli Yoğurtlu Ekmek
1 godz. 20 min
Taze Otlu Fasulye Köftesi
25 Min
Buharda Minik Ekmekler
2h 10min
Ketojenik Krakerler
1h
Glütensiz Ekmek
1h 45min
Mercimekli Enginarlı Tavuklu Semizotu Salatası
4sa 45 dk
Keçiboynuzu Özlü Glütensiz Bisküvi
50 Min
Quark'lı Yulaf Ekmeği
1h
Mini Focaccia
3h 30min
Çavdarlı Yassı Ekmek
2h 10min
Pufidik Glütensiz Ekmek
1h 15min
Taze Otlu, Glütensiz Kırmızı Mercimek Keki
25h 10 min.