Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 - 6 brins de persil plat frais, équeuté
- 50 g de carotte, coupée en morceaux
- 1 oignon, coupé en deux
- 6 échalotes
- 100 g de beurre
- 40 g de farine de blé
- 400 g de bouillon de viande (ou 300 g d'eau et un cube de bouillon de viande)
- 1 bouquet garni
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de thym déshydraté
- 1 feuille de laurier
- 5 grains de poivre noir concassés
- 500 g de vin rouge de Bordeaux
- 1 c. à café de fond de veau (ou d'extrait de viande type Viandox®)
- 1 c. à soupe de jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 775 kJ / 187 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 1 g