Thermomix® Bıçak kapağı gerekli

Bu tarifi hazırlamak için Thermomix® Bıçak Kapağına ihtiyacınız var Daha fazla bilgi

Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
TM6

Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce

4.4 ( 12 değerlendirme )

Malzemeler

Orange Compound Butter

  • 1 orange
  • 8 oz unsalted butter diced, chilled
  • 6 cloves roasted garlic, homemade (see Tip) or 6 cloves roasted garlic, store bought
  • ½ oz honey
  • 1 pinch salt
  • 1 pinch ground black pepper

Sous Vide Pork Chops

  • 2 pork chops, boneless (approx. 6-8 oz ea., 1 in. thick)
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • 2 sprigs thyme divided
  • 65 oz water to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)
  • 1 oz lemon juice

Cherry Port Sauce

  • 1 ½ oz shallots cut into pieces
  • 1 sprig fresh thyme leaves only, plus extra to garnish
  • 7 oz port wine
  • 1 oz balsamic vinegar
  • 1 oz brown sugar
  • 4 oz frozen cherries, pitted thawed, halved
  • vegetable oil to sear

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1473.5 kcal / 6165.2 kJ
Protein
55.2 g
Yağ
99 g
Karbonhidrat
72.6 g
Lif
3.8 g
Doymuş Yağ
60.7 g
Sodyum
1738 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 100 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler