![Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3a119065ab91cdf94bb24d4b70ad7661/Derivates/676cbde42b8a8c0ef49e6c26e2b7b362e53816db.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Orange Compound Butter
- 1 orange
- 8 oz unsalted butter, diced, chilled
- 6 cloves roasted garlic, homemade (see Tip) or 6 cloves roasted garlic, store bought
- ½ oz honey
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
Sous Vide Pork Chops
- 2 pork chops, boneless (approx. 6-8 oz ea., 1 in. thick)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 2 sprigs thyme, divided
- 65 oz water, to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)
- 1 oz lemon juice
Cherry Port Sauce
- 1 ½ oz shallots, cut into pieces
- 1 sprig fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- 7 oz port wine
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 oz brown sugar
- 4 oz frozen cherries, pitted, thawed, halved
- vegetable oil, to sear
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 6165.2 kJ / 1473.5 kcal
- Protein
- 55.2 g
- Karbonhidrat
- 72.6 g
- Yağ
- 99 g
- Doymuş Yağ
- 60.7 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 1738 mg
Alternatif tarifler
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1 Std. 15 Min
Beer Pickles
24sa 20 dk
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Apple Tart (TM6)
1 godz.
Slow Cooked Cola Pulled Pork
6 godz. 30 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2 godz.
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4 Std. 50 Min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 min
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6 Std. 10 Min
Roasted Garlic
15min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5)
2 godz.