
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Orange Compound Butter
- 1 orange
- 8 oz unsalted butter diced, chilled
- 6 cloves roasted garlic, homemade (see Tip) or 6 cloves roasted garlic, store bought
- ½ oz honey
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
Sous Vide Pork Chops
- 2 pork chops, boneless (approx. 6-8 oz ea., 1 in. thick)
- salt to taste
- ground black pepper to taste
- 2 sprigs thyme divided
- 65 oz water to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)
- 1 oz lemon juice
Cherry Port Sauce
- 1 ½ oz shallots cut into pieces
- 1 sprig fresh thyme leaves only, plus extra to garnish
- 7 oz port wine
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 oz brown sugar
- 4 oz frozen cherries, pitted thawed, halved
- vegetable oil to sear
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1473.5 kcal / 6165.2 kJ
- Protein
- 55.2 g
- Yağ
- 99 g
- Karbonhidrat
- 72.6 g
- Lif
- 3.8 g
- Doymuş Yağ
- 60.7 g
- Sodyum
- 1738 mg