Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Orange Compound Butter
- 1 orange
- 8 oz unsalted butter, diced, chilled
- 6 cloves roasted garlic, homemade (see Tip) or 6 cloves roasted garlic, store bought
- ½ oz honey
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
Sous Vide Pork Chops
- 2 pork chops, boneless (approx. 6-8 oz ea., 1 in. thick)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 2 sprigs thyme, divided
- 65 oz water, to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)
- 1 oz lemon juice
Cherry Port Sauce
- 1 ½ oz shallots, cut into pieces
- 1 sprig fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- 7 oz port wine
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 oz brown sugar
- 4 oz frozen cherries, pitted, thawed, halved
- vegetable oil, to sear
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 6165.2 kJ / 1473.5 kcal
- Protein
- 55.2 g
- Karbonhidrat
- 72.6 g
- Yağ
- 99 g
- Doymuş Yağ
- 60.7 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 1738 mg
Alternatif tarifler
Marry Me Chicken
40 min
Chicken Salad Sandwich
15min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45 min
Potato Gratin (TM6)
1h 10 min
Peeler Mashed Potatoes
35 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 Min
Slow Cooked Beef Stroganoff
7 Std.
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1j 30 menit
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45 min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1j 30 menit