Thermomix® Bıçak kapağı gerekli

Bu tarifi hazırlamak için Thermomix® Bıçak Kapağına ihtiyacınız var Daha fazla bilgi

Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
TM6

Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce

4.4 (12 değerlendirme)

Malzemeler

Orange Compound Butter

  • 1 orange
  • 8 oz unsalted butter, diced, chilled
  • 6 cloves roasted garlic, homemade (see Tip) or 6 cloves roasted garlic, store bought
  • ½ oz honey
  • 1 pinch salt
  • 1 pinch ground black pepper

Sous Vide Pork Chops

  • 2 pork chops, boneless (approx. 6-8 oz ea., 1 in. thick)
  • salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 2 sprigs thyme, divided
  • 65 oz water, to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)
  • 1 oz lemon juice

Cherry Port Sauce

  • 1 ½ oz shallots, cut into pieces
  • 1 sprig fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
  • 7 oz port wine
  • 1 oz balsamic vinegar
  • 1 oz brown sugar
  • 4 oz frozen cherries, pitted, thawed, halved
  • vegetable oil, to sear

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
6165.2 kJ / 1473.5 kcal
Protein
55.2 g
Karbonhidrat
72.6 g
Yağ
99 g
Doymuş Yağ
60.7 g
Lif
3.8 g
Sodyum
1738 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler