![Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8FE08D43-125D-4962-8A12-8C8C2B598491/Derivates/4184f8d5-45d5-4b6d-b3df-2bb2e4dbbdf2.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chimichurri Sauce
- 4 garlic cloves
- 3 ½ oz shallots, halved
- 1 oz fresh cilantro, leaves and tender stems
- ½ oz fresh parsley, leaves and tender stems
- 2 tbsp dried oregano
- 7 oz extra virgin olive oil
- 2 oz white wine vinegar
- 1 oz lemon juice
- 1 tsp dried chili flakes
- 1 - 1 ½ tsp salt, to taste
- 2 pork tenderloins (approx. 16-17 oz ea.)
Warm Rice Salad & Grilling
- ½ oz fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 3 oz extra virgin olive oil
- 2 oz capers, drained
- 2 oz lemon juice
- 1 ½ tsp salt, divided
- 35 oz water
- 9 oz long-grain white rice
- 10 ½ oz carrots, in half moons (½ in.)
- 1 red bell pepper, in pieces (1 in.)
- 1 yellow bell pepper, in pieces (1 in.)
- 14 oz zucchini, in half moons (1 in.)
-
onion, to brush grill
veya oil, to brush grill
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3138 kJ / 750 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 44 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 1204 mg
Alternatif tarifler
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 Std.
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 Std. 10 Min
Tzatziki
20min
Guacamole
5 min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 Std.
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Tortilla Soup
25min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Spinach and Artichoke Dip
20min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40min
Cantina Salsa
5 min