![Prosciutto and Provolone Risotto Prosciutto and Provolone Risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C7611167-F8F1-4452-9E2E-C35434ECAEF2/Derivates/7DADDDA3-AC3C-4947-8E1F-8A8F8F4D1A11.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 7 oz provolone cheese, cubed (1 in.)
- 2 oz yellow onions
- 1 oz extra virgin olive oil
-
4
oz prosciutto, cut into pieces (1 in.)
veya 4 oz bacon, cured and smoked, sliced, cut into pieces (1 in.) - 12 oz arborio rice
- 2 oz dry white wine
- 1 tbsp beef stock paste
- 28 oz water
- 1 packet/envelope saffron (approx. 15-20 threads or to taste)
- 1 oz unsalted butter
- ⅛ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp fresh ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2023 kJ / 483 kcal
- Protein
- 16.49 g
- Karbonhidrat
- 45.11 g
- Yağ
- 26.26 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mediterranean Chicken with Olives
35 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 min
Ham and Béchamel Croquettes
9 Std. 50 Min
Salmon and Lemon Rice Salad
40min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Chicken Tetrazzini
40min
Mushroom Risotto
30 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Potatoes with Chorizo
1 Std. 25 Min
Chicken Marsala
40min