Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 7 oz provolone cheese, cubed (1 in.)
- 2 oz yellow onions
- 1 oz extra virgin olive oil
-
4
oz prosciutto, cut into pieces (1 in.)
veya 4 oz bacon, cured and smoked, sliced, cut into pieces (1 in.) - 12 oz arborio rice
- 2 oz dry white wine
- 1 tbsp beef stock paste
- 28 oz water
- 1 packet/envelope saffron (approx. 15-20 threads or to taste)
- 1 oz unsalted butter
- ⅛ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp fresh ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2023 kJ / 483 kcal
- Protein
- 16.49 g
- Karbonhidrat
- 45.11 g
- Yağ
- 26.26 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 Min
Pasta Fagioli Soup
40min
Chicken Tetrazzini
40min
Meat and Rice Casserole
1 Std. 15 Min
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Spaghetti Carbonara
40min
Beef Stroganoff
1 Std.
Lemon Risotto
30 Min
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
30 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Salmon and Lemon Rice Salad
40min