Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Filling
- 34 oz water
- 8 oz black rice, Forbidden
- 8 oz fennel, quartered
- 14 oz Granny Smith apples, cored, peeled and quartered
- 1 oz pomegranate molasses
- 2 garlic cloves
- 6 fresh sage leaves, plus extra sprigs, to garnish
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only, plus extra sprigs, to garnish
- 3 oz celery, cut into pieces (2 in.)
- 1 oz extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
Stuffed Pork Loin
- 48 oz pork loin roast, boneless, butterflied
- 10 pieces prosciutto, thinly sliced
- 12 fresh sage leaves
- 3 sprigs fresh rosemary
Apple Cider Sauce
- 8 oz Granny Smith apples, cored, peeled and quartered
- 24 oz apple cider, non-alcoholic
- 3 oz unsalted butter
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 tbsp maple syrup
- ½ tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2485 kJ / 594 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 483 mg
Alternatif tarifler
Pesto with Pita Breads (Danny Bowien)
3 Std. 5 Min
Chicken Fajita Soup
50 min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Béarnaise sauce
15min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1h 45 min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3 Std. 35 Min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1h 5 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5 min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 min
Baked Crab Dip
15min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min