Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-vide Sausage Mixture
- 60 g onions, quartered
- 60 g carrot, peeled, cut in pieces
- 50 g celery, cut in pieces
- 400 g pork sausage meat (see tip)
- 5 g balsamic vinegar
- 1 - 2 pinches fine sea salt, to taste
- 3 fresh sage leaves
- 2 sprigs fresh rosemary
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
veya 1 tsp ascorbic acid powder, freshly squeezed (see tip)
Assembly and Serving
- 50 g dry white wine
- 2 Tbsp olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 2 tsp caster sugar
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- 1 tsp dried oregano
- fresh basil leaves, for garnishing (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1811 kJ / 433 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 36 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 878 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Spaghetti alla Carbonara
30min
Quick Gyros with Tzatziki
15min
Lasagne-style Courgette Bake (TM6)
2h 15 min.
Suet pastry with thyme
25min
White Bread
3 Std.
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Basmati Rice
35min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1h
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35min
Smoky Pork and Beans
3 Std.
Chicken Caprese Pasta Salad
25min