Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-vide Sausage Mixture
- 60 g onions, quartered
- 60 g carrot, peeled, cut in pieces
- 50 g celery, cut in pieces
- 400 g pork sausage meat (see tip)
- 5 g balsamic vinegar
- 1 - 2 pinches fine sea salt, to taste
- 3 fresh sage leaves
- 2 sprigs fresh rosemary
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
veya 1 tsp ascorbic acid powder, freshly squeezed (see tip)
Assembly and Serving
- 50 g dry white wine
- 2 Tbsp olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 2 tsp caster sugar
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- 1 tsp dried oregano
- fresh basil leaves, for garnishing (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1811 kJ / 433 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 36 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 878 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Oven Baked Vegetable Crisps (TM5)
1h 45 min
Beef Stroganoff
1h
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Steamed Rice
25min
Chilli Con Carne
35min
Lamb Meatballs
45min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min
Greek Lamb Meatballs (Keftethes)
40min
Basmati Rice
35min
Mixed Berries Pavlova Stack
5 Std. 30 Min