Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-vide Sausage Mixture
- 60 g onions, quartered
- 60 g carrot, peeled, cut in pieces
- 50 g celery, cut in pieces
- 400 g pork sausage meat (see tip)
- 5 g balsamic vinegar
- 1 - 2 pinches fine sea salt, to taste
- 3 fresh sage leaves
- 2 sprigs fresh rosemary
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
veya 1 tsp ascorbic acid powder, freshly squeezed (see tip)
Assembly and Serving
- 50 g dry white wine
- 2 Tbsp olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 2 tsp caster sugar
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- 1 tsp dried oregano
- fresh basil leaves, for garnishing (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1811 kJ / 433 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 36 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 878 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min
Garlic and Herb Breadcrumbs
5min
Prawn and Sweet Potato Fritters
1h
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 Min
Lasagne Bolognese
1 Std. 45 Min
Spaghetti Carbonara
40min
Chilli Con Carne
35min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1 Std. 40 Min
Beef Stroganoff
1h
Chicken with Peppers and Rice
1h
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30min