Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g grapeseed oil
- 120 g fresh cayenne chillies, mixture of red and green, stalks removed and thinly sliced (2mm)
- 20 g spring onions/shallots, thinly sliced (3mm)
- 15 g garlic, thinly sliced (3mm)
- 15 g fresh ginger, thinly sliced (3mm)
- 1 - 2 tbsp Sichuan peppercorns
- 1 star anise
- ½ tsp sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 270 g
- Kalori
- 5546.1 kJ / 1325.5 kcal
- Protein
- 16.6 g
- Karbonhidrat
- 80.8 g
- Yağ
- 121.2 g
- Doymuş Yağ
- 13.7 g
- Lif
- 34.5 g
- Sodyum
- 992.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ras el hanout
10 Min
Brinjal (eggplant pickle)
1 godz. 30 min
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
48 Std. 20 Min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10 Min
Jeera rice (Cumin rice - TM6)
45min
Lemon and thyme oil
25 min
Shichimi togarashi oysters
1h 10 min
Chilli oil
25 min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25 min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2 godz. 10 min