Uyumlu sürümler
Seezunge mit Blumenkohlpüree und Kapernsauce - Kapari Soslu Dil Balığı ve Karnabahar Püresi
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Kapern, eingelegt, abgespült
- 4 Stängel Dill, frisch, abgezupft
- 60 g Zitronensaft
- 2 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 400 g Wasser
- 500 g Blumenkohl, in Röschen
- 4 Seezungenfilets (500-600 g), aufgetaut
- 200 g Joghurt, 10% Fett
- 40 g Butter
- 1 Prise Muskat
- ½ TL Chiliflocken (Pul Biber), zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1205 kJ / 288 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 4.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schweinefilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
40min
Lachs mit Blumenkohlpüree
40min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45min
Kabeljau mit Blumenkohlpüree
50min
Steak mit Bohnenpüree
40min
Forelle mit Brokkolipüree
40min
Lachsfilets mit Sauerampfersauce
35min
Lachs-Garnelen-Spieße auf Rote Bete und Möhrenpüree
50min
Nuss-Forelle mit Brokkoli-Stampf
40min
Gebackenes Kräuterhähnchen mit Bohnen-Rucolapesto-Salat
55min
Königsberger Klopse mit Erbsenpüree
45min
Kartoffel-Blumenkohl-Püree mit mediterranem Hähnchen
1h 10 min