Uyumlu sürümler
Seezunge mit Blumenkohlpüree und Kapernsauce - Kapari Soslu Dil Balığı ve Karnabahar Püresi
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Kapern, eingelegt, abgespült
- 4 Stängel Dill, frisch, abgezupft
- 60 g Zitronensaft
- 2 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 400 g Wasser
- 500 g Blumenkohl, in Röschen
- 4 Seezungenfilets (500-600 g), aufgetaut
- 200 g Joghurt, 10% Fett
- 40 g Butter
- 1 Prise Muskat
- ½ TL Chiliflocken (Pul Biber), zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1205 kJ / 288 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 4.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45 Min
Honig-Senf-Hähnchen mit Knoblauch-Blumenkohl-Püree
50min
Kabeljau mit Blumenkohlpüree
50min
Gratiniertes Karfiolpüree
1 godz. 5 min
Seelachs mit Kaiserschoten und Kräuteröl
45 Min
Blumenkohl-Couscous
10min
Mangold in Cidre mit Pute
1小时
Lasagne von Kohlrabi und Lachsforelle
1 Std. 10 Min
Kartoffel-Blumenkohl-Püree mit mediterranem Hähnchen
1 Std. 10 Min
Hähnchencurry mit falschem Reis
1小时
Schweinefilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
40min
Lachs mit Blumenkohlpüree
40min