Uyumlu sürümler
Seezunge mit Blumenkohlpüree und Kapernsauce - Kapari Soslu Dil Balığı ve Karnabahar Püresi
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Kapern, eingelegt, abgespült
- 4 Stängel Dill, frisch, abgezupft
- 60 g Zitronensaft
- 2 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 400 g Wasser
- 500 g Blumenkohl, in Röschen
- 4 Seezungenfilets (500-600 g), aufgetaut
- 200 g Joghurt, 10% Fett
- 40 g Butter
- 1 Prise Muskat
- ½ TL Chiliflocken (Pul Biber), zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1205 kJ / 288 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 4.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nuss-Forelle mit Brokkoli-Stampf
40min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45min
Hähnchencurry mit falschem Reis
1h
Lachs mit Blumenkohlpüree
40min
Warmer Spargelsalat mit gebeiztem Lachs und Sternanis
50h
Honig-Senf-Hähnchen mit Knoblauch-Blumenkohl-Püree
50min
Seelachs auf Curry-Grünkohl
45min
Lasagne von Kohlrabi und Lachsforelle
1h 10min
Blumenkohl mit Erdnuss-Curry-Sauce
50min
Forelle mit Brokkolipüree
40min
Kabeljau mit Blumenkohlpüree
50min
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40min