Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund Dill, ohne Stiele
- 60 g Joghurt, 3,5% Fett
- 20 g Mehl
- 1 Ei
- 20 g Zitronensaft
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 100 g Möhren, in Stücken
- 100 g Staudensellerie, in Stücken
- 50 g Bulgur grob (Pilavlık Bulgur)
- 500 g Wasser
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
veya 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
-
½
TL Oregano, getrocknet
veya ½ TL Thymian, getrocknet - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 450 g Fischfilet, in mundgerechten Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1067 kJ / 255 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pangasiussuppe mit Garnelen
55min
Spinat-Joghurt-Suppe mit Bulgurklößchen - Cimcime
1h
Fischsuppe mit Gemüse
40min
Hähnchen-Walnuss-Dip - Çerkez Tavuğu
45min
Tomaten-Fisch-Suppe
35min
Marmitako (Thunfischeintopf)
40min
Fischcurry
45min
Fischsuppe mit Gemüse
35min
Laksa - Malayische Nudelsuppe mit Meeresfrüchten
50min
Fisch-Gemüse-Suppe
40min
Ucha - Fischsuppe
50min
Fischeintopf mit Koriander
45min