Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund Dill, ohne Stiele
- 60 g Joghurt, 3,5% Fett
- 20 g Mehl
- 1 Ei
- 20 g Zitronensaft
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 100 g Möhren, in Stücken
- 100 g Staudensellerie, in Stücken
- 50 g Bulgur grob (Pilavlık Bulgur)
- 500 g Wasser
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
veya 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
-
½
TL Oregano, getrocknet
veya ½ TL Thymian, getrocknet - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 450 g Fischfilet, in mundgerechten Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1067 kJ / 255 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fischsuppe mit Gemüse
40 Min
Fisch-Gemüse-Suppe
40 Min
Fischcurry
45 Min
Fischsuppe mit Gemüse
35 Min
Hähnchen-Mais-Suppe, Brokkoli-Terrine
1 Std. 25 Min
Linsen-Nudel-Suppe mit Sucuk - Sucuklu Sakala Çarpan Çorbası
6h 30min
Spinat-Joghurt-Suppe mit Bulgurklößchen - Cimcime
1 Std.
Baingan Raita (Auberginen Raita)
15 Min
Walnusssuppe mit Hühnchen - Tavuk Etli Ceviz Çorbası
1 Std. 15 Min
Fischeintopf mit Koriander
45 Min
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50 Min
Tomaten-Fisch-Suppe
35 Min