Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- ½ Bund Dill, ohne Stiele
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 500 g Kartoffeln, in Stücken (3 cm)
- 300 g Zucchini, in Scheiben (1 cm)
- 200 g Auberginen, in Stücken (3 cm)
- 700 g Wasser
- 30 g Tomatenmark
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 250 g Tomaten, in Stücken
- 2 TL Paniermehl
- 50 g Feta, zerkrümelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 989 kJ / 236 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 6.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35 Min
Rote Linsensuppe
40min
Orientalische Linsensuppe
30 dk
Bulgur-Brokkoli-Eintopf
30 dk
Marokkanische Kichererbsensuppe
55 Min
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30 dk
Minestrone mit Kichererbsen
13 godz.
Melanzani-Gemüse mediterran
35 Min
Kichererbsensuppe mit Lamm
45 dk
Weiße Bohnen mit Salbei
14h
Provenzalischer Bohnen-Tomaten-Topf
1sa
Italienischer Gemüsetopf
10 godz.