Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- ½ Bund Dill, ohne Stiele
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 500 g Kartoffeln, in Stücken (3 cm)
- 300 g Zucchini, in Scheiben (1 cm)
- 200 g Auberginen, in Stücken (3 cm)
- 700 g Wasser
- 30 g Tomatenmark
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 250 g Tomaten, in Stücken
- 2 TL Paniermehl
- 50 g Feta, zerkrümelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 989 kJ / 236 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 6.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bohnensuppe mit Nudeln
40 Min
Marokkanische Kichererbsensuppe
55 Min
Fisch-Gemüse-Suppe
40 Min
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45 Min
Linsen-Tomaten-Suppe
30min
Gemüsesuppe mit Bulgur
45 Min
Provenzalischer Bohnen-Tomaten-Topf
1hod.
Grüne Minestrone
30min
Minestrone mit Kichererbsen
13 Std.
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40 Min
Auberginen-Chili
25 min
Bulgur-Brokkoli-Eintopf
30min