Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- ½ Bund Dill, ohne Stiele
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 500 g Kartoffeln, in Stücken (3 cm)
- 300 g Zucchini, in Scheiben (1 cm)
- 200 g Auberginen, in Stücken (3 cm)
- 700 g Wasser
- 30 g Tomatenmark
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 250 g Tomaten, in Stücken
- 2 TL Paniermehl
- 50 g Feta, zerkrümelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 989 kJ / 236 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 6.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kartoffel-Bohnen-Eintopf mit Pistou
1óra
Italienischer Gemüsetopf
10 Std.
Ratatouille
40p
Gemüsesuppe mit Bulgur
45p
Grüne Minestrone
30p
Minestrone mit Kichererbsen
13h
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30p
Bulgur-Brokkoli-Eintopf
30p
Dorade mit Okraschoten - Bamyalı Çupra
40p
Kichererbsensuppe mit Lamm
45p
Provenzalischer Bohnen-Tomaten-Topf
1óra
Melanzani-Gemüse mediterran
35p