Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1200 g Wasser
- 100 g Langkornreis
- 2 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 2 Eier
- 3 EL Zitronensaft
- ½ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 559 kJ / 134 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min
Linsen-Nudel-Suppe mit Sucuk - Sucuklu Sakala Çarpan Çorbası
6h 30min
Hähnchen-Walnuss-Dip - Çerkez Tavuğu
45min
Butterreis mit Fadennudeln - Şehriyeli Pirinç Pilavı
50min
Walnusssuppe mit Hühnchen - Tavuk Etli Ceviz Çorbası
1h 15min
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1h
Tapiokadessert
40min
Pilaw mit getrockneten Beeren
40min
Salziges Joghurtgetränk - Ayran
5min
Marmitako (Thunfischeintopf)
40min
Sobrasada-Risotto (Spanien/Mallorca)
30min
Mokkaeis - Türk Kahvesi Dondurması
8h