Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1200 g Wasser
- 100 g Langkornreis
- 2 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 2 Eier
- 3 EL Zitronensaft
- ½ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 559 kJ / 134 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1h
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10 Min
Marokkanische Bohnensuppe
45 Min
Grießhelva - İrmik Helvası
1h 25 min
Bohnen-Dill-Rauten - Fava
1h 20 min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 min
Safran-Kokos-Milchreis mit Rosenwasser
40 min
Olivenbörek - Zeytin Böreği
45 Min
Walnusssuppe mit Hühnchen - Tavuk Etli Ceviz Çorbası
1h 15min
Pilaw mit Rosinen und Pinienkernen
40 min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14h
Butterreis mit Fadennudeln - Şehriyeli Pirinç Pilavı
50 min