Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Stängel glatte Petersilie, frisch, abgezupft
- 1200 g Wasser
- 2 TL Salz
- 250 g Reis
- 300 g Okraschoten, frisch oder tiefgefroren (Bamya)
- 150 g Tomaten, halbiert
- 500 g Goldbrasse, ausgenommen, gesäubert (Dorade), in mundgerechten Stücken
- 70 g Schalotten, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 15 g Biber Salçası
- 30 g Olivenöl
- 30 g Zitronensaft
- 1 TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2065 kJ / 493 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 5.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14 Std.
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30 dk
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1sa
Noahs süße Suppe - Aşure
11h 20min
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50 Min
Auberginenschiffchen mit Hackfleisch - Karnıyarık
1sa
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1 Std. 10 Min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30 dk
Linsen-Nudel-Suppe mit Sucuk - Sucuklu Sakala Çarpan Çorbası
6h 30min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 dk
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14 Std.
Gefüllte Paprika - Zeytinyağlı Biber Dolması
1 Std. 10 Min