Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Stängel glatte Petersilie, frisch, abgezupft
- 1200 g Wasser
- 2 TL Salz
- 250 g Reis
- 300 g Okraschoten, frisch oder tiefgefroren (Bamya)
- 150 g Tomaten, halbiert
- 500 g Goldbrasse, ausgenommen, gesäubert (Dorade), in mundgerechten Stücken
- 70 g Schalotten, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 15 g Biber Salçası
- 30 g Olivenöl
- 30 g Zitronensaft
- 1 TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2065 kJ / 493 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 5.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gefüllte Paprika - Zeytinyağlı Biber Dolması
1h 10min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14 godz.
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1h 50min
Bohnen-Dill-Rauten - Fava
1h 20min
Lamm mit Artischocken
1h 30min
Lammkoteletts in Tomaten-Zwiebel-Sauce mit Weizen-Pilav - Keşkekli Pirzola Yahni
13h 15 min
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1h 10min
Lamm-Kebab
35min
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50min
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2h
Auberginenschiffchen mit Hackfleisch - Karnıyarık
1h
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35min