Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Knoblauchzehe
- 1 - 2 TL Meersalz
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Möhren, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 400 g Wasser
- 100 g Weißwein, trocken
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft
- 2 grüne Paprika, in mundgerechten Stücken
- 3 Fleischtomaten, geviertelt
- 400 g Lammfleisch, zart, in mundgerechten Stücken
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- ½ TL Curry
- 5 - 10 Basilikumblätter, frisch, in Stücke gezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1427 kJ / 340 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 9.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Scharfe-Hühnersuppe
1h 15 min
Marokkanische Kichererbsensuppe
55min
Orientalischer Lammeintopf mit Trockenobst
2 Std. 45 Min
Dorade mit Okraschoten - Bamyalı Çupra
40min
Lammragout
1h
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
45min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50min
Indisches Lammcurry
1h 30min
Colombo-Lammcurry mit Auberginen
2h 15min
Fischeintopf mit Koriander
45min
Lammeintopf mit Paprika
50min
Tomaten-Fisch-Suppe
35 Min