Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 9 oz kamut grains, rinsed and drained
- 30 oz water, to soak
- 2 oz extra virgin olive oil, divided
- 3 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces, plus extra to serve
- 16 oz zucchini, sliced in rounds (¼ in.), (approx. 2)
- ⅛ tsp ground black pepper
- ¼ tsp garlic powder
- 4 oz red onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 3 ½ oz dry white wine
- 12 oz vegetable stock
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp dried thyme
- 2 oz pine nuts
- 2 oz sun-dried tomatoes, in oil, julienned
- 1 oz unsalted butter, in pieces
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1950 kJ / 466 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 830 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Basil Pesto
10min
Vegetarian Potstickers with Chili Dipping Sauce
45 Min
Hummus
10min
Beet Vinaigrette
15 min
Hummus (Ilan Hall)
9h 5min
Fig and Maple Bourbon Fizz
168 Std. 20 Min
Cantina Salsa
5 min
Lemon Caper Potato Salad
1 Std.
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Smoky Black Bean Soup
35min