![Kamut Risotto with Parmesan Zucchini Kamut Risotto with Parmesan Zucchini](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1b998f50-b4e0-41fa-8f39-6411f9a4a2e4/Derivates/38c6d175-ac92-486e-ad1a-372013d0f5ae.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 9 oz kamut grains, rinsed and drained
- 30 oz water, to soak
- 2 oz extra virgin olive oil, divided
- 3 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces, plus extra to serve
- 16 oz zucchini, sliced in rounds (¼ in.), (approx. 2)
- ⅛ tsp ground black pepper
- ¼ tsp garlic powder
- 4 oz red onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 3 ½ oz dry white wine
- 12 oz vegetable stock
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp dried thyme
- 2 oz pine nuts
- 2 oz sun-dried tomatoes, in oil, julienned
- 1 oz unsalted butter, in pieces
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1950 kJ / 466 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 830 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegan Caesar dressing
5min
Curried Lentils
5h 15min
Vegan Huevos Rancheros
4h 45min
Vegan "Beefy" Burger
1h 40 min.
Spicy Nuts and Popcorn Party Mix
35 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
Hummus (Ilan Hall)
9h 5min
Mushroom Stir-Fry
55min
Vegetarian Japchae
45min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Black Beans
30 min.