Kamut Risotto with Parmesan Zucchini

Kamut Risotto with Parmesan Zucchini

4.0 4 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 9sa 45 dk
6 portions

Malzemeler

  • kamut grains rinsed and drained
    9 oz
  • water to soak
    30 oz
  • extra virgin olive oil divided
    2 oz
  • Parmesan cheese cut into pieces, plus extra to serve
    3 ½ oz
  • zucchini sliced in rounds (¼ in.), (approx. 2)
    16 oz
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
  • garlic powder
    ¼ tsp
  • red onions cut into pieces
    4 oz
  • garlic cloves
    2
  • dry white wine
    3 ½ oz
  • vegetable stock
    12 oz
  • salt to taste
    ½ tsp
  • dried thyme
    ½ tsp
  • pine nuts
    2 oz
  • sun-dried tomatoes, in oil julienned
    2 oz
  • unsalted butter in pieces
    1 oz
  • fresh thyme leaves only
    5 sprigs

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 830 mg
Protein 12 g
Kalori 1950 kJ / 466 kcal
Yağ 26 g
Lif 4 g
Doymuş Yağ 7 g
Karbonhidrat 48 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...