Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Brussels Sprouts
- 16 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Risotto
- 8 oz quinoa
- 5 oz leeks, sliced in half moons (¼ in.)
- 3 oz celery, sliced on the bias (¼ in.)
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ tsp dried sage
- ¼ tsp garlic powder
- 2 oz dry white wine
- 1 can white beans (15 oz can), drained and rinsed
- 18 oz vegetable stock
- 1 oz unsalted butter
- 1 tsp salt, to taste
- pomegranate arils/seeds, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2142 kJ / 512 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 69 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 12 g
- Sodyum
- 1464 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lentil Moussaka
2h 20 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 min
Greek Lentils and Rice
40 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45 min
Vegetarian Lasagna
2h 30 min
Curried Lentils
5h 15min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Pumpkin Chili
50 min