Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Brussels Sprouts
- 16 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Risotto
- 8 oz quinoa
- 5 oz leeks, sliced in half moons (¼ in.)
- 3 oz celery, sliced on the bias (¼ in.)
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ tsp dried sage
- ¼ tsp garlic powder
- 2 oz dry white wine
- 1 can white beans (15 oz can), drained and rinsed
- 18 oz vegetable stock
- 1 oz unsalted butter
- 1 tsp salt, to taste
- pomegranate arils/seeds, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2142 kJ / 512 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 69 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 12 g
- Sodyum
- 1464 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 menit
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2j 45 menit
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Vegan "Crab" Cakes
1h 10min
Quinoa Patties
1 godz.
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Asian Cabbage Salad
50min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Tofu Stew
30min
Curried Lentils
5h 15min