Cihazlar ve Aksesuarlar
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
Hazırlık 20 dk
Toplam 55 dk
4 portions
Malzemeler
Brussels Sprouts
-
Brussels sprouts trimmed, halved16 oz
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Risotto
-
quinoa8 oz
-
leeks sliced in half moons (¼ in.)5 oz
-
celery sliced on the bias (¼ in.)3 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
dried sage½ tsp
-
garlic powder¼ tsp
-
dry white wine2 oz
-
white beans (15 oz can), drained and rinsed1 can
-
vegetable stock18 oz
-
unsalted butter1 oz
-
salt to taste1 tsp
-
pomegranate arils/seeds to garnish
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1464 mg
Protein
17 g
Kalori
2142 kJ /
512 kcal
Yağ
20 g
Lif
12 g
Doymuş Yağ
6 g
Karbonhidrat
69 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Alternative Risottos
10 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
45min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Greek Lentils and Rice
40min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min