White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts

White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts

3.8 21 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 55 dk
4 portions

Malzemeler

Brussels Sprouts
  • Brussels sprouts trimmed, halved
    16 oz
  • extra virgin olive oil
    2 tbsp
  • salt to taste
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
Risotto
  • quinoa
    8 oz
  • leeks sliced in half moons (¼ in.)
    5 oz
  • celery sliced on the bias (¼ in.)
    3 oz
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • dried sage
    ½ tsp
  • garlic powder
    ¼ tsp
  • dry white wine
    2 oz
  • white beans (15 oz can), drained and rinsed
    1 can
  • vegetable stock
    18 oz
  • unsalted butter
    1 oz
  • salt to taste
    1 tsp
  • pomegranate arils/seeds to garnish

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 512 kcal / 2142 kJ
Protein 17 g
Yağ 20 g
Karbonhidrat 69 g
Lif 12 g
Doymuş Yağ 6 g
Sodyum 1464 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...