![Aligot Aligot](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2F02BA75-D1FC-4829-B2BE-B9D194FBC1F9/Derivates/C88F5078-8558-4DDD-93D0-2F0EF034BF21.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 500 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, épluchées et coupées en rondelles
- 180 g de tomme pour aligot, coupée en morceaux ou un mélange de cantal et de tomme fraîche
- 75 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 100 g de crème fraîche épaisse
- 2 gousses d'ail
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1940 kJ / 467 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 21.3 g
- Yağ
- 35 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aïoli traditionnel
10 min
Sauce au roquefort
20 Min
Fondue savoyarde
25 Min
Pommes dauphine (nouvelle recette)
55 Min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1h 10min
Camembert rôti au Varoma
30 Min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35 Min
Kouign-amann
2sa 15 dk
Fondue savoyarde
15 min
Petit salé aux lentilles
45 Min
Risotto de crozets aux champignons et au lard
45 Min
Croque-cake
50 Min