Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de carottes, coupée en bâtonnets
- 200 g de blancs de poireau, émincé dans la longueur
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 600 g de saumon frais, détaillé en cubes (3 cm env.)
- 8 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 25 g de farine
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- 25 g de beurre demi-sel
- 400 g de champignons des bois frais variés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1712 kJ / 409 kcal
- Protein
- 33.8 g
- Karbonhidrat
- 10.8 g
- Yağ
- 25.8 g
- Lif
- 6.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filet de bar sauce aux courgettes
1h
Cocotte de saumon aux petits légumes
55min
Blanquette de noix de saint-jacques
45min
Curry de poisson
45min
Poisson au curry
55min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1h
Blanquette de cabillaud
55min
Saumon vapeur sauce aux crevettes
35 Min
Osso-buco de cabillaud
45min
Osso-buco de lotte
45min
Cassolette de poissons
1h
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min