Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorbereitung (am Vortag)
- 140 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
- 140 g Schweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)
- 100 g Kalbfleisch, sehnenfrei
Zubereitung
- 70 g Crushed Ice, (siehe Tipp)
- 50 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für weiße Bratwurst (siehe Tipp)
- 150 g Faschiertes, in Stücken (1 cm), gekühlt
- 1 EL Majoran, getrocknet
- Öl zum EInfetten und Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1476 kJ / 352 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 28 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 1491 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gulaschsuppe (XXL)
2h
Schottische Eier mit Sellerie-Karotten-Salat
1h
Frühstücksfleisch im Glas
26 godz. 30 min
Rindswangerl sous-vide, Parmesan-Erdäpfelpüree und Spinat
16 Std. 45 Min
Weisse Bratwurstschnecke
14h
Steirische Fischsulz
7 godz.
Wiener Wurst
25h 30 min
Backfisch
40 Min
Käse-Leberkäse
14 Std. 15 Min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2h 45min
Schweinslungenbraten im Weckerl
1 Std. 45 Min
Chili con Carne (XXL)
50min