Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorbereitung (am Vortag)
-
390
g Geflügelfleisch (Keule von Pute oder Huhn), ausgelöst, ohne Knochen, ohne Haut, sehenfrei
veya 390 g Hendlbrustfilets, ohne Haut oder Putenbrustfilets, ohne Haut -
130
g Sonnenblumenöl, (siehe Tipp)
veya 130 g Rapsöl
Zubereitung
- Öl zum Einfetten
- 70 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 60 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Geflügelleberkäse (siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2436 kJ / 582 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 56 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 1538 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Leberpastete im Glas
4h
Almbutter
40 min
Wiener Wurst
25小时 30 分钟
Weisse Bratwurstschnecke
14 Std.
Weißwurst im Glas
14h 30 min
Weisser Leberkäse
14h 30 min
Bayerischer Leberkäse
14h 30 min
Sous-vide Schweinskotelett mit Apfel-Sellerie-Salat
2h 10min
Altbayerischer Leberkäse
25 godz. 5 min
Extrawurst
14h 10min
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4h
Linzer Seidenknödel
50 min