Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorbereitung (am Vortag)
-
390
g Geflügelfleisch (Keule von Pute oder Huhn), ausgelöst, ohne Knochen, ohne Haut, sehenfrei
veya 390 g Hendlbrustfilets, ohne Haut oder Putenbrustfilets, ohne Haut -
130
g Sonnenblumenöl, (siehe Tipp)
veya 130 g Rapsöl
Zubereitung
- Öl zum Einfetten
- 70 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 60 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Geflügelleberkäse (siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2436 kJ / 582 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 56 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 1538 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zitronensalzpaste
10min
Kochsalami
20 Std. 30 Min
Weisse Bratwurstschnecke
14 Std.
Weißwurst im Glas
14 Std. 30 Min
Altbayerischer Leberkäse
25 Std. 5 Min
Zitronensalzpaste
10min
Käse-Leberkäse
14ωρ. 15 λεπτ.
Weisser Leberkäse
14 Std. 30 Min
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2h 30min
Pizza-Leberkäse
14 Std. 20 Min
Almbutter
40min
Bayerischer Leberkäse
14 Std. 30 Min