Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorbereitung (am Vortag)
-
390
g Geflügelfleisch (Keule von Pute oder Huhn), ausgelöst, ohne Knochen, ohne Haut, sehenfrei
veya 390 g Hendlbrustfilets, ohne Haut oder Putenbrustfilets, ohne Haut -
130
g Sonnenblumenöl, (siehe Tipp)
veya 130 g Rapsöl
Zubereitung
- Öl zum Einfetten
- 70 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 60 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Geflügelleberkäse (siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2436 kJ / 582 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 56 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 1538 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Käse-Leberkäse
14 Std. 15 Min
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2 Std. 25 Min
Wiener Wurst
25h 30min
Weisse Bratwurstschnecke
14 godz.
Paprika-Geflügel-Wurst
14 Std. 30 Min
Altbayerischer Leberkäse
25 Std. 5 Min
Weisser Leberkäse
14 Std. 30 Min
Pizza-Leberkäse
14h 20min
Feine Streichwurst
14 Std. 30 Min
Almbutter
40 min
Paradeiser-Chili-Sauce
1 Std.
Bayerischer Leberkäse
14 Std. 30 Min