Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Butter, in Stücken
- 1 ¼ - 1 ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 10 g Senf, scharf
- 30 g Weizenmehl
- 350 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 250 g Lauch, in Ringen (3-4 mm)
- 45 g Butterschmalz
- 1 - 2 Knoblauchzehen, geviertelt
- 900 - 1000 g Rindfleisch, mageres Meisel oder Hüferl (siehe Tipp)
- 40 g Tomatenmark
- 10 g Honig
- 2 ½ TL Salz
- 3 TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 300 g dunkles Bier
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1522 kJ / 364 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 3 g
Alternatif tarifler
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3h
Gefülltes Brathenderl
1h 45min
Boef Stroganoff
50min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1u.
Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln
1h 25min
Rindsgulasch klassisch
3 godz. 20 min
Fiakergulasch
2 godz. 15 min
Coq au vin
3h
Hendl mit Erdäpfeln, Gemüse und Tomatensauce aus dem Backofen
2h
Geröstete Leber
30 min
Reisfleisch
2h 20min