Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Butter, in Stücken
- 1 ¼ - 1 ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 10 g Senf, scharf
- 30 g Weizenmehl
- 350 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 250 g Lauch, in Ringen (3-4 mm)
- 45 g Butterschmalz
- 1 - 2 Knoblauchzehen, geviertelt
- 900 - 1000 g Rindfleisch, mageres Meisel oder Hüferl (siehe Tipp)
- 40 g Tomatenmark
- 10 g Honig
- 2 ½ TL Salz
- 3 TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 300 g dunkles Bier
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1522 kJ / 364 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 3 g
Alternatif tarifler
Reisfleisch
2 godz. 20 min
Coq au vin
3 Std.
Geröstete Leber
30 Min
Rinderfilet à la Esterhazy
50 min
Rindsgulasch klassisch
3h 20min
Linzer Seidenknödel
50 min
Boef Stroganoff
50 min
Fiakergulasch
2sa 15 dk
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1h
Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln
1h 25min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 Min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h