Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 500 g di acqua
- 500 g di cavoletti di Bruxelles
Besciamella
- 500 g di latte intero
- 40 g di burro a pezzi
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1241.6 kJ / 296.8 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Karbonhidrat
- 26.4 g
- Yağ
- 16.3 g
- Doymuş Yağ
- 9.7 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 1.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asparagi a vapore in salsa verde
40 min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50 min
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
1h
Asparagi alla parmigiana
50 min
Asparagi alla parmigiana
50 min
Cavolfiori gratinati
50 min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35 min
Broccoli alla siciliana con olive
40 min
Taccole speziate all'asiatica
30 min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55 min
Finocchi alla valdostana
40 min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 min