Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 500 g di acqua
- 500 g di cavoletti di Bruxelles
Besciamella
- 500 g di latte intero
- 40 g di burro a pezzi
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1241.6 kJ / 296.8 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Karbonhidrat
- 26.4 g
- Yağ
- 16.3 g
- Doymuş Yağ
- 9.7 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 1.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55 min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50min
Finocchi alla valdostana
40min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min
Asparagi alla parmigiana
50min
Porro insaporito (200 g)
20min
Contorno di verza
35 Min
Contorno di finocchi con panure al timo
35 Min
Cavolfiori gratinati
50min
Porro insaporito (80 g)
15 Min
Catalogna con olive e capperi
50min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min