Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 pizzico di sale
- 300 g di seppioline fresche, pulite, testa e tentacoli separati
- 130 g di vino bianco secco
- 250 g di fregola integrale
- 500 g di acqua calda (non bollente)
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1872 kJ / 447.5 kcal
- Protein
- 33.4 g
- Karbonhidrat
- 48.4 g
- Yağ
- 9.8 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 0.7 mg
Alternatif tarifler
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1小时
Anelli di totano in umido
30min
Seppie con i piselli
40min
Paella de marisco
1h 20min
Polpetti affogati
45 Min
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
30min
Zuppa del pescatore
50min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Polenta al nero di seppia con ragù di calamari
1h 20min
Zuppa di cozze
1小时
Risotto al nero di calamari
40min
Penne al ragù di polpo
1小时