Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 pizzico di sale
- 300 g di seppioline fresche, pulite, testa e tentacoli separati
- 130 g di vino bianco secco
- 250 g di fregola integrale
- 500 g di acqua calda (non bollente)
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1872 kJ / 447.5 kcal
- Protein
- 33.4 g
- Karbonhidrat
- 48.4 g
- Yağ
- 9.8 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 0.7 mg
Alternatif tarifler
Penne al ragù di polpo
1 Std.
Polpetti affogati
45min
Calamari alla napoletana
40min
Moscardini alla busara sottovuoto
2 Std.
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
30min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 Min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Polpetti all'inferno
40min
Seppie in zimino
40min
Anelli di totano in umido
30min
Polpo in rosso
35 Min