Risotto alla rapa rossa e caprino
TM6 TM5 TM31

Risotto alla rapa rossa e caprino

4.3 (96 değerlendirme)

Malzemeler

  • 30 g di cipolla
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di barbabietola rossa cotta, a pezzi
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 14 minuti)
  • 50 g di vino bianco
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 150 g di caprino

Besin Değeri
şuna göre 1 porzione
Kalori
1930.9 kJ / 461.5 kcal
Protein
13.7 g
Karbonhidrat
68.9 g
Yağ
10.8 g
Doymuş Yağ
1.1 g
Lif
1.5 g
Sodyum
621.3 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler