
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 brins de persil frais équeutés
- 3 brins de coriandre fraîche équeutés
- 25 g d'échalote
- 1 brin d'estragon frais équeuté
- 350 g de dos de cabillaud ; coupés en quatre morceaux
- 20 g de crème fraîche épaisse
- 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de jus de citron
- eau pour immerger le sac
- 800 g de pommes de terre épluchées et coupées en morceaux
- 50 g de beurre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 350.3 kcal / 1472 kJ
- Protein
- 21.3 g
- Yağ
- 13 g
- Karbonhidrat
- 34.8 g
- Lif
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 8.3 g
- Sodyum
- 717.5 mg