Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Braised Lamb Shanks
- 200 g red wine, full-bodied
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 60 g balsamic vinegar
- 50 g tomato purée
- 100 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 tsp beef stock paste, homemade, crumbled - 3 sprigs fresh rosemary
- 2 tsp dried oregano
- 4 lamb shanks (approx. 400 g each)
- 110 g onions, quartered
- 3 - 4 garlic cloves, to taste
- 150 g carrots, cut in pieces
- 150 g celery stalks, cut in pieces
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for browning
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4238.9 kJ / 1013.1 kcal
- Protein
- 77.2 g
- Karbonhidrat
- 17.8 g
- Yağ
- 64.5 g
- Doymuş Yağ
- 27.2 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 1050.6 mg
Alternatif tarifler
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4h
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Pork Chops with Orange
2h 25min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Smoky Pork and Beans
3h
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3sa 20 dk
Beef in Stout
1h 40min
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1 godz. 10 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Low Carb Lasagne
1 godz. 30 min