Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Braised Lamb Shanks
- 200 g red wine, full-bodied
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 60 g balsamic vinegar
- 50 g tomato purée
- 100 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 tsp beef stock paste, homemade, crumbled - 3 sprigs fresh rosemary
- 2 tsp dried oregano
- 4 lamb shanks (approx. 400 g each)
- 110 g onions, quartered
- 3 - 4 garlic cloves, to taste
- 150 g carrots, cut in pieces
- 150 g celery stalks, cut in pieces
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for browning
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4238.9 kJ / 1013.1 kcal
- Protein
- 77.2 g
- Karbonhidrat
- 17.8 g
- Yağ
- 64.5 g
- Doymuş Yağ
- 27.2 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 1050.6 mg
Alternatif tarifler
Beef and Beer Pie
1 Std. 40 Min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 Std. 45 Min
Lamb Spezzatino
1 Std. 45 Min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 Std. 30 Min
Beef and beer pie
1 Std. 40 Min
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 Std. 20 Min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 Std. 20 Min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 Std.
Chicken chasseur
1 Std. 50 Min