Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Braised Lamb Shanks
- 200 g red wine, full-bodied
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 60 g balsamic vinegar
- 50 g tomato purée
- 100 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 tsp beef stock paste, homemade, crumbled - 3 sprigs fresh rosemary
- 2 tsp dried oregano
- 4 lamb shanks (approx. 400 g each)
- 110 g onions, quartered
- 3 - 4 garlic cloves, to taste
- 150 g carrots, cut in pieces
- 150 g celery stalks, cut in pieces
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for browning
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4238.9 kJ / 1013.1 kcal
- Protein
- 77.2 g
- Karbonhidrat
- 17.8 g
- Yağ
- 64.5 g
- Doymuş Yağ
- 27.2 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 1050.6 mg
Alternatif tarifler
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13h 15min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2 Std. 25 Min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Shepherd's Pie
1 godz. 40 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Thai Prawn Patties
1 Std. 20 Min
Sticky Apple Pork Ribs
2 godz. 30 min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 Std. 20 Min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3h 20min
Spring Chicken Casserole
1 Std. 30 Min
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1 Std. 25 Min