![Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/66EF5A87-4456-464D-88C5-2B53DEDDC780/Derivates/306d1d70-6543-4912-a234-b85d1c85e189.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 - 2000 g lamb shoulder, boneless, butterflied
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 7 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 80 g balsamic vinegar
- 250 g red wine
- 60 g olive oil
- 70 g red onions, quartered
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2259 kJ / 540 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 41 g
- Lif
- 0.2 g
Alternatif tarifler
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1 Std. 10 Min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Chinese Pork with Vegetables
1 Std. 20 Min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13h 15 min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30min
Nachos with Chilli and Cheese
40min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 Std. 20 Min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 Std. 20 Min
Lamb Burgers with Garlic Herb Mayo
1sa 15 dk
Braised Lamb Shanks
3 Std. 20 Min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 Std.
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45min