Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 - 2000 g lamb shoulder, boneless, butterflied
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 7 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 80 g balsamic vinegar
- 250 g red wine
- 60 g olive oil
- 70 g red onions, quartered
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2259 kJ / 540 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 41 g
- Lif
- 0.2 g
Alternatif tarifler
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4 godz. 25 min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 20 Min
Meatballs with Tomato Sauce and Pasta
45min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 Std. 45 Min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Pulled Pork Buns
6h 20 min
Seared Steak Rocket Salad
35min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5h 15min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 godz. 20 min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 Std. 20 Min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 Std.