Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary

Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary

4.8 13 değerlendirme
Hazırlık 40 dk
Toplam 14sa 50 dk
8 portions

Malzemeler

  • lamb shoulder, boneless butterflied
    1500 - 2000 g
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • fresh rosemary leaves only
    7 sprigs
  • balsamic vinegar
    80 g
  • red wine
    250 g
  • olive oil
    60 g
  • red onions quartered
    70 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 34 g
Kalori 2259 kJ / 540 kcal
Yağ 41 g
Lif 0.2 g
Karbonhidrat 3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...