Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 - 2000 g lamb shoulder, boneless, butterflied
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 7 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 80 g balsamic vinegar
- 250 g red wine
- 60 g olive oil
- 70 g red onions, quartered
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2259 kJ / 540 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 41 g
- Lif
- 0.2 g
Alternatif tarifler
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 godz.
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1 godz. 10 min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Gluten-free Lamb and Tomato Soup Noodles
45min
Lasagne Bolognese
2 Std. 30 Min
Sticky Apple Pork Ribs
2 Std. 30 Min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 Std. 20 Min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3h 20min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min