Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
TM6 TM5

Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary

4.8 (12 değerlendirme)

Malzemeler

  • 1500 - 2000 g lamb shoulder, boneless, butterflied
  • fine sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 7 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 80 g balsamic vinegar
  • 250 g red wine
  • 60 g olive oil
  • 70 g red onions, quartered

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
2259 kJ / 540 kcal
Protein
34 g
Karbonhidrat
3 g
Yağ
41 g
Lif
0.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler