Uyumlu sürümler
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Braised Lamb Shanks
- 200 g red wine, full-bodied Italian
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 60 g balsamic vinegar
- 50 g tomato purée
- 100 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 3 sprigs fresh rosemary
- 2 tsp dried oregano
- 110 g onions, quartered
- 3 - 4 garlic cloves, to taste
- 150 g celery stalks, cut in pieces
- 150 g carrots, cut in pieces
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for browning
- 4 lamb shanks (approx. 400 g each)
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Roasted Garlic and Parmesan Mash
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic bulb
- 1 tsp olive oil
- 1 ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 1000 g floury potatoes, peeled, sliced (5 mm)
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 350 g milk
- 50 g unsalted butter, diced
- ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 5255 kJ / 1259 kcal
- Protein
- 79 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 71 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Shepherd's Pie
1 Std. 40 Min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9 Std.
Sticky Chilli Beef
55 min
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1h 20 min
Lamb Spezzatino
1h 45 min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20 min
Lamb Korma
4h
Braised Lamb Shanks
3h 20 min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1h
Prawn and Chorizo Paella
45 min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 Std. 30 Min