Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pork and Vegetables
- vegetable oil, for greasing
- 10 g fresh parsley leaves
- 1500 - 2000 g pork loin, with skin
- 1 Tbsp coarse sea salt
- 600 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 800 g potatoes, peeled, cut in large pieces (5-6 cm)
- 400 g vegetables (e.g. carrots, cut in batons (1 cm x 5 cm), cauliflower florets, or a mixture)
Cider Sauce
- 20 g unsalted butter, diced
- 40 g water
- 2 Tbsp plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 280 g dry cider
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1504 kJ / 359 kcal
- Protein
- 46 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 5.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Sticky Chilli Beef
55 min
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
40 min
Pollock in Champagne Sauce
Değerlendirme yok
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5h 30min
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Smoky Pork and Beans
3h
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1h 25min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 Std.
Chorizo and Chicken Burgers
20 min
Marmalade-glazed Ham
1 Std. 50 Min