Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pork and Vegetables
- vegetable oil, for greasing
- 10 g fresh parsley leaves
- 1500 - 2000 g pork loin, with skin
- 1 Tbsp coarse sea salt
- 600 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 800 g potatoes, peeled, cut in large pieces (5-6 cm)
- 400 g vegetables (e.g. carrots, cut in batons (1 cm x 5 cm), cauliflower florets, or a mixture)
Cider Sauce
- 20 g unsalted butter, diced
- 40 g water
- 2 Tbsp plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 280 g dry cider
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1504 kJ / 359 kcal
- Protein
- 46 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 5.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chinese Pork with Vegetables
1sa 20 dk
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8óra 45p
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 λεπτ.
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2h 40min
Lamb Spezzatino
1ωρ. 45 λεπτ.
Chicken and Ham Vols Au Vents
1sa 20 dk
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1sa 20 dk
Chorizo and Chicken Burgers
20min
Smoky Pork and Beans
3hod.
Sausage and Bacon Casserole
50 dk