![Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3D4550C8-37B2-4A2B-BD67-16A742B0CDF9/Derivates/73fe2a6c-a9bf-49d9-a3f6-58d31aab3ae3.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pork and Vegetables
- vegetable oil, for greasing
- 10 g fresh parsley leaves
- 1500 - 2000 g pork loin, with skin
- 1 Tbsp coarse sea salt
- 600 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 800 g potatoes, peeled, cut in large pieces (5-6 cm)
- 400 g vegetables (e.g. carrots, cut in batons (1 cm x 5 cm), cauliflower florets, or a mixture)
Cider Sauce
- 20 g unsalted butter, diced
- 40 g water
- 2 Tbsp plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 280 g dry cider
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1504 kJ / 359 kcal
- Protein
- 46 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 5.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ham Hock Potato Bake
35 Min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Rice with Duck
1 Std. 5 Min
Pork Chops with Orange
2 Std. 25 Min
Herby Steaks with French Potato Salad
45 Min
Bacon Cheese Fries with Ranch Sauce
30 Min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 Min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 Std. 45 Min