Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pork and Vegetables
- vegetable oil, for greasing
- 10 g fresh parsley leaves
- 1500 - 2000 g pork loin, with skin
- 1 Tbsp coarse sea salt
- 600 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 800 g potatoes, peeled, cut in large pieces (5-6 cm)
- 400 g vegetables (e.g. carrots, cut in batons (1 cm x 5 cm), cauliflower florets, or a mixture)
Cider Sauce
- 20 g unsalted butter, diced
- 40 g water
- 2 Tbsp plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 280 g dry cider
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1504 kJ / 359 kcal
- Protein
- 46 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 5.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 Std. 15 Min
Chorizo and Chicken Burgers
20min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 20 Min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Steak Provençal Pie
2h 15min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 godz. 10 min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14h 50min
Chicken and Leek Pie
1 godz. 20 min
Marmalade-glazed Ham
1 Std. 50 Min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 Std. 20 Min