Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g sesamzaad
- 4 verse zalmfilets (ong. 150 g / stuk)
- 75 g teriyaki saus
- 20 g verse gember, in dunne plakjes
- 1450 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1650 kJ / 394 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 95 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 Min
Vleesbouillonpasta
45 Min
250 g sjalot kleuren
Değerlendirme yok
Peergelei
Değerlendirme yok
Pikante kalkoensatés
1 Std.
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Değerlendirme yok
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1h 15min
Aardbeienpudding
2 godz. 10 min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24 godz. 30 min
Kippenbouillonpasta
45 Min
Risotto met Parmezaanse kaas
30 Min