Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 2 ripe tomatoes (approx. 300 g), cut into halves
- 20 g vegetable oil
- 20 g curry powder
- 20 g sugar (see Tips)
- 35 g brown vinegar
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp sea salt
- 500 g beef mince
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1406.2 kJ / 334.8 kcal
- Protein
- 29.9 g
- Karbonhidrat
- 9.8 g
- Yağ
- 18.8 g
- Doymuş Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 628.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Curried sausages and lentils
1h
Vetkoek (fet-cook)
1h 35 min
South African yellow rice
20 min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55min
Bunny chow
45min
Creamy beef curry
1h 15 min
Traditional bobotie
1h 30min
Alice Piktija's Cape Malay chicken curry
1h 10min
Buttermilk rusks
29 Std. 25 Min
Mealie bread
55min
Fragrant curried mince with tomato salad
40min
South African yellow rice using rice mode
20 min