Cihazlar ve Aksesuarlar
Béarnaise Sauce
Hazırlık 10 dk
Toplam 15 dk
380 g
Malzemeler
-
shallots halved50 g
-
fresh tarragon leaves only1 sprig
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)1 Tbsp
-
unsalted butter diced200 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 380 g
Sodyum
1939.2 mg
Protein
12.1 g
Kalori
7082.7 kJ /
1692.8 kcal
Yağ
176.7 g
Lif
1.8 g
Doymuş Yağ
108 g
Karbonhidrat
12.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Lemon Meringue Pie
2 Std. 30 Min
Béarnaise Sauce
20 Min
Béarnaise sauce
15 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Mustard Dill Sauce
2 Std. 15 Min
Profiteroles
2 Std. 15 Min
Chocolate Mousse
3 Std. 20 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Yoghurt Dressing
5 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Béchamel Sauce
15 Min