Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g shallots, halved
- 1 sprig fresh tarragon, leaves only
- 50 g dry white wine
- 1 Tbsp white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)
- 200 g unsalted butter, diced
- 4 egg yolks, from medium eggs
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 380 g
- Kalori
- 7082.7 kJ / 1692.8 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Karbonhidrat
- 12.8 g
- Yağ
- 176.7 g
- Doymuş Yağ
- 108 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 1939.2 mg
Alternatif tarifler
Béarnaise Sauce
20 min
Salmon tartare
25 Min
Panna Cotta
6 Std. 15 Min
Profiteroles
2 godz. 15 min
Lemon Sorbet
8h 30min
Chocolate Mousse
3hod. 20min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Hollandaise Sauce
15min
Béchamel Sauce
15min
Classic Zabaglione
15min
Beurre Blanc
20 min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5 Std. 20 Min