Cihazlar ve Aksesuarlar
Hollandaise Sauce
Hazırlık 5 dk
Toplam 15 dk
1 Total recipe
Malzemeler
-
water (see tip for portioning)20 g
-
freshly squeezed lemon juice (see tip for portioning)40 g
-
unsalted butter diced (see tip for portioning)350 g
-
egg yolks from medium eggs (see tip for portioning)8
-
fine sea salt (see tip for portioning)½ tsp
-
ground black pepper freshly ground (see tip for portioning)2 pinches
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 Total recipe
Sodyum
939 mg
Protein
48 g
Kalori
15119 kJ /
3611 kcal
Yağ
380 g
Lif
0.2 g
Doymuş Yağ
203 g
Karbonhidrat
11 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Thicken Mode
17 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 dk
Béarnaise Sauce
20 dk
Béchamel Sauce
15 dk
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 dk
Hollandaise Sauce
15 dk
Beurre Blanc
20 dk
Bordelaise Sauce
55 dk
Hollandaise sauce
15 dk
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5sa 15 dk
Aïoli
5 dk
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2sa 10 dk
Hollandaise
15 dk