Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g water (see tip for portioning)
- 40 g lemon juice, freshly squeezed (see tip for portioning)
- 350 g unsalted butter, diced (see tip for portioning)
- 8 egg yolks, from medium eggs (see tip for portioning)
- ½ tsp fine sea salt (see tip for portioning)
- 2 pinches ground black pepper, freshly ground (see tip for portioning)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Total recipe
- Kalori
- 15119 kJ / 3611 kcal
- Protein
- 48 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 380 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9h
Peppercorn Sauce
30 min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min
Béarnaise sauce
15min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Béarnaise sauce
20min
Béarnaise Sauce
20min
Béchamel Sauce
15min
Hollandaise sauce
15min
Mayonnaise
5min
Hollandaise Sauce
15min
Aïoli
5min