Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 oz shallots, halved
- 1 sprig fresh tarragon, leaves only
- 2 oz dry white wine
- 1 tbsp white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)
- 7 oz unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks, from large eggs
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1179.9 kJ / 282 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Karbonhidrat
- 2.4 g
- Yağ
- 29.2 g
- Doymuş Yağ
- 17.9 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 397.4 mg
Alternatif tarifler
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Béarnaise sauce
15min
Quick Cheese Soufflés
45min
Chocolate Mousse
3h 20min
Hollandaise Sauce
15min
Béarnaise sauce
20min
Béarnaise Sauce
20min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1h 5min
Chocolate Orange Mousse
2u. 20min
Classic Swiss Fondue
15min