Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 oz shallots, halved
- 1 sprig fresh tarragon, leaves only
- 2 oz dry white wine
- 1 tbsp white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)
- 7 oz unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks, from large eggs
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1179.9 kJ / 282 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Karbonhidrat
- 2.4 g
- Yağ
- 29.2 g
- Doymuş Yağ
- 17.9 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 397.4 mg
Alternatif tarifler
Béarnaise sauce
15min
Hollandaise Sauce
15min
Blue Cheese Soufflés
45min
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min
Hollandaise Sauce
15min
Béarnaise sauce
20min
Classic Zabaglione
15min
Béarnaise Sauce
20min
Béarnaise Sauce
20min
Béarnaise Sauce
15min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 min
Mushroom Risotto
30 min