Béarnaise sauce

Béarnaise sauce

4.2 18 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 15 dk
6 portions

Malzemeler

  • shallots halved
    2 oz
  • fresh tarragon leaves only
    1 sprig
  • dry white wine
    2 oz
  • white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)
    1 tbsp
  • unsalted butter cut into pieces
    7 oz
  • egg yolks from large eggs
    4
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 pinch

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 282 kcal / 1179.9 kJ
Protein 2.1 g
Yağ 29.2 g
Karbonhidrat 2.4 g
Lif 0.3 g
Doymuş Yağ 17.9 g
Sodyum 397.4 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...