Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g water
- 2 medium eggs, in shell
Tuna filling
- 2 pieces lemon zest, no white pith (5 x 1 cm)
- 2 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 150 g brown onion, cut in halves
- 100 g red peppers, deseeded and cut in eighths
- 80 g green peppers, deseeded and cut in eighths
- 200 g tinned chopped tomatoes, drained
- 80 g Kalamata olives, pitted, sliced
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 185 g tinned tuna in oil, drained
Pastry
- 90 g olive oil
- 100 g water
- 40 g dry white wine
- ½ tsp sea salt
- 350 g self-raising flour
- 1 egg, lightly beaten for brushing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 477 kJ / 114 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 9.2 g
- Yağ
- 6.7 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min
Tuna empanada
1h 20 min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min
Argentinian Chicken Empanadas
3h 40min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1h 20 min
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1h 20 min
Potato Pizza with Vegetables - Pizza di patate con verdure
2 godz.
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2 godz.
Fatayer with Cheese and Mint
1h 5min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 Std. 10 Min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1h 20 min