Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade
- 30 g olive oil
- 20 g lemon juice
- 2 tsp cumin seeds
- ½ tsp sweet paprika
- 2 tsp harissa paste
- 1 Tbsp fresh flat-leaf parsley, chopped, plus extra for garnish
- 2 poussins (approx. 400 g each)
Quinoa
- 20 g fresh flat-leaf parsley, plus extra for garnish
- 40 g dried apricots
- 40 g dried prunes, stones removed
- 25 g pine nuts, lightly toasted in a dry pan
- 50 g raisins
- 1000 g water
- 120 g quinoa grains
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 5977 kJ / 1429 kcal
- Protein
- 110 g
- Karbonhidrat
- 73.1 g
- Yağ
- 77.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min
Allergen-friendly Mushroom Risotto
1h 20min
Cod with citrus butter
50min
Spinach and Broccoli Terrine
4h 40min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1h 55 min
Meat and Cheese Stuffed Cassava (Carimañolas de carne y de queso)
2h
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Chicken and Spelt Salad
1h 15min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Veracruz Fish
30min
Wild Rice and Tuna Salad
50min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40min