Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de agua
- 200 - 400 g de poro, en rebanadas
- Besin Değeri
- şuna göre 100 gramos
- Kalori
- 119 kJ / 28 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Atún con quinoa y salsa de mango
1u.
Ciruelas al vapor (500 g) en Varoma
25 min
Chabacanos al vapor (300-500 g) en cestillo
Değerlendirme yok
Poro al vapor (500-800 g) en Varoma
30 min
Col al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Espárragos con huevos pochados Al vacío
1 Std. 20 Min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min
Pelar jengibre
10 Min
Puré de betabel
1u.
Espinacas al vapor (500 g) en Varoma
15min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min