Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de cebolla morada
- 10 g de chile serrano
- 10 g de perejil fresco
- 20 g de cilantro
- 10 hojas de epazote
- 220 g de jitomate
- 70 g de aceite de oliva
- 30 g de vinagre de manzana
- 1 cucharadita de sal
- 20 g de miel
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 250 g de agua
- 100 g de granos de elote
- 300 g de frijoles negros cocidos
- aguacate, para servir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 804 kJ / 191 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tabule de quinoa
10min
Arroz de Coliflor
25min
Curry de lentejas con coliflor rostizada en cocción lenta TM6
16 Std.
Polenta con estofado de hongos
35 Min
Pimientos rellenos de quinoa
1 Std.
Ceviche de hongos
10min
Taboule de coliflor
15min
Sopa ligera de pollo
35 Min
Sopa de frijoles Toscana
50min
Pescado marinado con salsa chermoula y ensalada de couscous
1 Std. 20 Min
Pesto de cilantro
5 Min
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30 Min