Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 magrets de canard avec la peau (250-300 g chacun, 2,5-3 cm d'épaisseur)
- 1200 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1306.8 kJ / 312 kcal
- Protein
- 24.8 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 23.3 g
- Doymuş Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 55 mg
Alternatif tarifler
Rissoler lardons et champignons
20min
Foie gras sous-vide
72 Std.
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5 min
Saumon teriyaki sous-vide
1 godz. 20 min
Sous-vide épaule de porc, désossée
12 Std. 25 Min
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8 Std. 45 Min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2 Std. 10 Min
Rissoler des échalotes
20min
Filet de porc en robe de lard et beurre aromatisé
1h 45min
Steack de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2h 20min
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
2 godz. 30 min
Sous-vide filets de poulet
1 Std. 55 Min