![Sous-vide magrets de canard Sous-vide magrets de canard](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EC2DC13B-2630-418C-90A9-4C56C4F54C0B/Derivates/86af741b-4b7a-405d-a1a2-42279ab4643f.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 magrets de canard avec la peau (250-300 g chacun, 2,5-3 cm d'épaisseur)
- 1200 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1306.8 kJ / 312 kcal
- Protein
- 24.8 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 23.3 g
- Doymuş Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 55 mg
Alternatif tarifler
Foie gras sous-vide
72 godz.
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2h 40 min
Caramel liquide
25min
Sous-vide cuisses de poulet
1h 30min
Sous-vide côtes de porc
2h 50min
Saumon teriyaki sous-vide
1h 20min
Sous-vide filets de poulet
1hod. 55min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2h 10min
Filet de bœuf saignant à la citronnelle et au basilic (cuisson sous-vide)
2h
Filet de porc en robe de lard et beurre aromatisé
1hod. 45min
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
2h 30min