Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 magrets de canard avec la peau (250-300 g chacun, 2,5-3 cm d'épaisseur)
- 1200 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1306.8 kJ / 312 kcal
- Protein
- 24.8 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 23.3 g
- Doymuş Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 55 mg
Alternatif tarifler
Caramel liquide
25 Min
Filet de porc en robe de lard et beurre aromatisé
1h 45min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 godz. 5 min
Poires sous-vide à la cannelle
2 godz. 5 min
Saumon teriyaki sous-vide
1h 20min
Sous-vide filets de poulet
1h 55min
Sous-vide épaule de porc, désossée
12hod. 25min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1h 20min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2j 10 menit
Filet de bœuf saignant à la citronnelle et au basilic (cuisson sous-vide)
2 Std.
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
2h 30min
Chili con carne cuisson lente
5 Std. 5 Min