Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 brins d'estragon frais
- 2 - 3 brins de cerfeuil frais
- 1 tomate (50 g env.)
- 80 g d'échalotes
- 80 g de vinaigre de vin blanc
- 180 g de beurre, coupé en morceaux
- 4 jaunes d'œufs
- ¼ - ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 - 2 c. à café de concentré de tomate
- Besin Değeri
- şuna göre 2 bocal
- Kalori
- 7899 kJ / 1885 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 195 g
- Doymuş Yağ
- 104 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 1335 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce hollandaise
15min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20min
Sauce bordelaise
45 min
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1 godz. 15 min
Minestrone de fruits et crème au safran
40 min
Terrine de volaille aux champignons et à l'estragon
1 godz. 40 min
Sauce béarnaise
20min
Sauce soubise
30 min
Sauce béarnaise
20min
Effiloché de porc à la sauce barbecue et coleslaw
6h 30 min
Crème brûlée au champagne et biscuits roses de Reims
3 Std.
Pâtes aux anchois et miettes de pain
45 min