Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 70 g d'épinards frais
- 2 œufs (53-63 g chacun)
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1546.8 kJ / 367.8 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Karbonhidrat
- 59.3 g
- Yağ
- 8.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 525.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ravioli, on est lundi !
2u. 30min
Bedfordshire clanger (chausson aux pommes et au porc)
1h 10 min
Bouillon d'agneau et ravioli farcis à la courge musquée
9 Std.
Pâtes fraîches jaunes
1 Std.
Pâtes fraîches rouges
1 Std.
Pâtes fraîches
1 Std.
Ravioli maison
2 Std. 15 Min
Demi-lunes épinard-poulet
35 min
Ravioli de poireau, bouillon au citron
1 Std. 35 Min
Pâtes fraîches au basilic
40 min
Ravioles au poulet et au basilic
1 Std.
Arancini aux restes de poulet et de risotto
1 Std. 20 Min