Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1000 g d'anneaux de calamar
- 10 g d'huile de sésame
- 2 brins de romarin frais
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 10 g de beurre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1599.5 kJ / 378.5 kcal
- Protein
- 73.3 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 7.8 g
- Doymuş Yağ
- 2.3 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 1937.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cuisson du riz long blanc
35min
Soupe de crevettes-légumes, crème montée aillée et chips de parmesan
45 min
Poisson aigre-doux et riz jasmin
1h 5min
Omelette aux blancs d’œufs
20 min
Purée de pomme de terre et merguez
55min
Tartine de croissant avec sauce caramel et chantilly
12h 30min
Travers de porc sauce au café
40 min
Cuisson du riz basmati
35min
Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide
40 min
Opérette de fruits de mer
1h 40min
Côtes de porc à cuisson lente aigre-douce
2 godz. 25 min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2h 20min