Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1000 g d'anneaux de calamar
- 10 g d'huile de sésame
- 2 brins de romarin frais
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 10 g de beurre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1599.5 kJ / 378.5 kcal
- Protein
- 73.3 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 7.8 g
- Doymuş Yağ
- 2.3 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 1937.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bar et fenouils caramélisés
1h 15min
Blanquette de ris de veau
1ωρ. 50 λεπτ.
La daube niçoise cuisson lente
13h 20min
Côtes de porc à cuisson lente aigre-douce
2 godz. 25 min
Cuire du riz long complet
55min
Cuisson du riz basmati
35 Min
Cuisson du riz long blanc
35 Min
Cabillaud au caramel et mayonnaise à l'ail
50 Min
Salade de fruits cuits sous-vide
40 λεπτ.
Thon sous-vide au beurre citron
30 Min
Dorer de l'agneau en cubes
15min
Osso-buco cuisson lente
1ωρ. 50 λεπτ.