![Calamars sous-vide Calamars sous-vide](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1e12c653b6266487f7678fb0d456661b/Derivates/597d0b1944f185cbd608656864f02a00ddfca798.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1000 g d'anneaux de calamar
- 10 g d'huile de sésame
- 2 brins de romarin frais
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 10 g de beurre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1599.5 kJ / 378.5 kcal
- Protein
- 73.3 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 7.8 g
- Doymuş Yağ
- 2.3 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 1937.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet Home - B
1h
Starmix - C
1h
Bouillon safrané aux pâtes, moules, petits pois et aneth
50 min
Lotte, pomme de terre et poivron (cuisson sous vide)
2 Std. 15 Min
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
35 min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20 Min
Rissoler 300 g d'oignons
20 Min
Noix de saint-jacques aux crosnes et moelle de bœuf
2 Std. 30 Min
Tartine de croissant avec sauce caramel et chantilly
12h 30min
Rissoler 350 g d'échalotes
25 Min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1 godz. 35 min
Caramel liquide
35 min