Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Stängel Basilikum, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe, klein
- ½ TL Oregano, getrocknet
- ¼ TL Pfeffer
- 15 g Zitronensaft
- 5 g Agavendicksaft
- 40 g Olivenöl
- 700 g Wasser
- 180 g grüne Bohnen, frisch, halbiert
- 1 TL Salz
- 150 g Quinoa
- 100 g Tomaten, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint, halbiert
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1478 kJ / 353 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 6.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern (vegan)
45 min
Quinoa-Salat mit Zucchini und Möhren
1h 45 min
Buchweizen-Gemüse-Eintopf
30 min
Quinoa-Salat mit Sonnenblumenkernen
40 min
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35 min
Tofu auf Tomaten-Spinat
45 min
Buchweizen-Crêpes mit Lupinenmehl und buntem Gemüse
30 min
Vollkorn-Reissalat
55 min
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30 min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45 min
Hirse-Brokkoli-Salat
1h
Glasnudeln mit grünen Bohnen
30 min